Caravana Cunoaşterii

9:14 pm Proiecte


In Societatea Cunoasterii cercetarea si dezvoltarea sunt centrale. Standardele ocupationale introduc anual profesii de avangarda. Pentru a face fata pietei muncii, tinerii trebuie sa fie capabili sa se adapteze la provocarile tehnico-stiintifice. De aceea o intelegere si invatare timpurie a lumii in care traiesc este un atuu. ”Caravana cunoasterii” doreste sa accesibilizeze informatii din lumea reala si sa ofere idei de autoprogres prin creativitate, business, productia de bunuri

Caravana este conceputa să functioneze 2 zile în 4 Centre: Moinesti, Simleul Silvaniei, Dragasani, Focsani.

Caravana este structurata în 8 standuri interactive de informare, unde copiii pot experimenta, intreba si tine ulterior legatura cu coordonatorii – standurile sunt: CHIMAGIE (chimie), IMPOSIBILUL…POSIBIL (fizica), NESFARSITUL REAL (geografie), ECHIPA INTERIOARA (medicina), LABORATORUL de CREATIE (psihologie) TU in TOP! (business), CLUBUL MASCOTELOR (tehnologia materialelor), DE ce NU?! (arta)

In fiecare centru Caravana va organiza Workshop-ul ”Determina-ti singur viitorul!”. Acesta va aborda subiecte ca: planul de cariera, armonizarea planului de cariera cu planul vietii personale, cum ne alegem o facultate, cum ne alegem o profesie, cum putem sa beneficiem de reconversie profesionala, cum puteam sa fim compatibili cu posturile din strainatate, anteprenoriatul, standarde ocupationale, tendintele viitorului cercetarea – dezvoltare.

Matarial preluat de pe siteul Ţara lui Andrei, unde acest proiect era promovat de Asociaţia Tânărul Petrolist, organizatorul ei.

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.